Prijava

Vaša prijava

Drama kraj Velike Gorice: Pokušao Audijem pregaziti policajca, pobjegao pa su pucali za njim. Još je uvijek ga nisu uhitili…

[]

bolnici

Prava drama odvijala se u ponedjeljak pola sata nakon ponoći u Novom Čiču, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka. Policijski službenici pokušali su na makadamskoj cesti zaustaviti Audi, ali je vozač tog auta naglo krenuo prema policajcu nastojeći ga pregaziti. Taj je čin okarakteriziran kao “teško ubojstvo policijskog službenika u pokušaju”.

Evo priopćenja PUZ-a:

Danas, 12. prosinca pola sata iza ponoći na makadamskoj cesti u mjestu Novo Čiče policijski su službenici Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice svjetlosnim signalima pokušali zaustaviti osobni automobil marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka. U trenutku kada je policijski službenik izašao iz službenog vozila, nepoznati vozač je spomenutim vozilom naglo krenuo prema njemu. Policijski službenik je uspio izbjeći nalet vozila skočivši u stranu, nakon čega je drugi policijski službenik ispalio nekoliko hitaca u smjeru pneumatika kako bi zaustavio vozilo koje se udaljavalo. Kako u tome nije uspio, vozilo se udaljilo s mjesta događaja.
Vozilo je naknadno pronađeno, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Objava Drama kraj Velike Gorice: Pokušao Audijem pregaziti policajca, pobjegao pa su pucali za njim. Još je uvijek ga nisu uhitili… pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.