Prijava

Vaša prijava

Na proljeće će biti završena biciklistička staza od Velike Gorice do Starog Čiča koja se gradi europskim sredstvima

[]

biciklistička

Na proljeće sljedeće godine bit će završena biciklistička staza od Velike Gorice do Starog Čiča. Vrijednost radova iznosi 5,5 milijuna kuna i dio su projekta “Poboljšanje sustava biciklističke infrastrukture na području Grada Velike Gorice” koji se financiraju europskim sredstvima. Radove je u ponedjeljak sa suradnicima obišao gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Nova biciklistička staza duga je 3,1 kilometar, počinje kod Ulice Ivana Gorana Kovačića u Velikoj Gorici, prolazi pored bivšeg vojnog radara i završava u Starom Čiču. Biciklistička staza će biti osvjetljena sa 61 lampom, bit će postavljene klupe za odmor i koševi za smeće.

Gradonačelnik je najavio kako naš grad nastavlja s izgradnjom biciklističkih staza kroz projekt “Tri jezera” koji će povezati ovu stazu uz Vukovinsko jezero do jezera Ježevo, zatim je na redu biciklistička staza prema velikom jezeru Čiče.

Objava Na proljeće će biti završena biciklistička staza od Velike Gorice do Starog Čiča koja se gradi europskim sredstvima pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Posjet tvornici čokolade Zotter i Grazu