Prijava

Vaša prijava

FOTO I VIDEO Velika Gorica je gorjela: Svečano smo dočekali naše brončane Vatrene Marcela Brozovića i Antu Budimira

[]

vatreni

Velika Gorica je u ponedjeljak navečer dočekala svoje Vatrene sugrađane Marcela Brozovića i Antu Budimira. Dvojac je to koji se iz Katra sa Svjetskog prvenstva u nogometu vratio ovjenčan brončanim medaljama. Nakon sjajnog nedjeljnog dočeka u Zagrebu, u ponedjeljak je i Velika Gorica pokazala kako se dočekuju uspješni nogometaši.

Mnoštvo Goričana okupilo se ispred pozornice na platou kod Muzeja Turopolja, uz prostor na kojem se održava Advnet. Uz tradicionalne navijačke hitove atmosfera je ugrijavala, plato ispred pozornice punio se onima koji su došli pozdraviti Vatrene, a sve je kulminiralo dolaskom Brozovića i Budimira.

Hrvatskim reprezentativcima prigodne je darove uručio gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar. Marcelo i Ante, uz grupu Kings, zapjevali su  i najomiljeniju pjesmu Vatrenih “Lijepa li si“.

Ovim dočekom donekle je ispravljena i nepravda prema Marcelu Brozoviću iz 2018. godine. On je tada bio jedini hrvatski nogometni reprezentativac kojem, nakon veličanstvenog uspjeha i srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, njegov grad nije pripremio svečani doček.

Ovoga puta Velika Gorica je dočekala svoje Vatrene kako i treba.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE:

Foto: Matej Crnogaća

POGLEDAJTE I VIDEO PRILOGE S DOČEKA:

VG VATRENI VIDEO 2

Objava FOTO I VIDEO Velika Gorica je gorjela: Svečano smo dočekali naše brončane Vatrene Marcela Brozovića i Antu Budimira pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.