Prijava

Vaša prijava

Kakvo nas vrijeme očekuje: Danas kišovito, ali i dalje relativno toplo za ovaj dio godine, sredinom tjedna slijedi kratkotrajno zahladnjenje

[]

Vrijeme na našem području ovih dana obilježavaju gotovo proljetne dnevne temperature, a jučer je bilo i povremeno jakog vjetra. Stabilnog vremena na području Zagreba i Velike Gorice neće biti niti sljedećih nekoliko dana.

Evo prognoze DHMZ-a za ponedjeljak:

Oblačno uz povremenu kišu, osobito ranije ujutro pa opet poslijepodne. Umjeren južni i jugoistočni vjetar kasnije popodne će okrenuti na sjeverac, prolazno i jak. Temperatura zraka bez izraženog dnevnog hoda između 9 i 13 °C, a prema noći na utorak osjetan pad temperature.

U noći na utorak kiša bi trebala prestati, a temperature zraka trebale bi biti pokoji stupanj niže, ali još uvijek previsoke za siječanj – najviše dnevne trebale bi u utorak doseći 8 stupnjeva Celzijevih.

Vrijeme će se potom ponovno promijeniti. U noći na srijedu temperatura bi trebala pasti ispod ništice, a tijekom dana doseći najviše 6 stupnjeva. U noći na četvrtak najniže temperature trebale bi biti nešto više od ništice, a i tijekom dana neće se previše penjati.

Sunce ćemo vidjeti jako rijetko za razliku od proteklih nekoliko dana. 

Novi minusi nas, predviđaju meteorolozi, čekaju u noći na petak, nakon čega slijedi tek nešto “toplije“ prijepodne, a popodne ponovno stižu više temperature. Tako bi u subotu, kako zasad pokazuju prognoze, ponovno mogli u najtoplijem dijelu dana možda stići i do 10 Celzijevih stupnjeva.

Objava Kakvo nas vrijeme očekuje: Danas kišovito, ali i dalje relativno toplo za ovaj dio godine, sredinom tjedna slijedi kratkotrajno zahladnjenje pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.