Prijava

Vaša prijava

FOTO Pobjednik jubilarnog malonogometnog turnira Kup HVIDR-e je momčad The Secret Cluba

[]

secret

Momčad The Secret Cluba pobjednik je jubilarnog malonogometnog turnira 30. Kup HVIDR-e. U finalu su bili bolji od ekipe CB Va Bene, konačni rezultat je bio 4:2 za The Secret Club.

Pobjednicima je pripao pehar, prijelazni pehar i novčana nagrada od 15.000 kuna. Momčad CB Va Bene, koja je bila druga, dobila je pehar i 7.000 kuna, a na trećem mjestu je završio SC Flegar kojem je uručen pehar i 3.000 kuna. Za osvojeno četvrto mjesto pehar je dobila i ekipa Keraterm CB Kod Rojca te 1.000 kuna.

Josip Marinić iz The Secret Cluba proglašen je najboljim igračem, a u isti klub otišla je i nagrada za najboljeg vratara koja je uručena Leonu Išeku. Najbolji strijelac sa šest pogodaka je Josip Brkić iz SC Flegara, a nagrada za fair play uručena je momčadi Iličić Monta.

Ove godine na turniru je sudjelovalo 37 momčadi, a u devet dana odigrane su 54 utakmice. Dvorana Srednjoškolskog centra bila je solidno popunjena cijelo vrijeme turnira.

secret

secret

 

secret

Objava FOTO Pobjednik jubilarnog malonogometnog turnira Kup HVIDR-e je momčad The Secret Cluba pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.