Prijava

Vaša prijava

Ako želite pomoći turskom narodu stradalom u potresu: Gorička tvrtka FM print prikuplja donacije

[]

donacije

U prikupljanje pomoći za Tursku uključila se i velikogorička tvrtka FM Print. Pozvali su građane koji mogu da donacije donesu u Ulicu Slavka Kolara 2a gdje je njihovo sjedište.

Prikupljaju hranu za bebe, djecu i odrasle, lijekove, deke, jastuke, flastere, zavoje, hranu za životinje, pelene za djecu i odrasle, baterije, grijalice, vreće za spavanje, termosice, higijenske potrepštine, četkice za zube, pasta za zube, dezodoransi, gelovi za tuširanje, kape, zimske jakne za sve uzraste. Molimo građane da ne donose neupotrebljive stvari, poručili su iz FM Printa.

– Otvaramo vrata i stavljamo na raspolaganje naš prostor u Velikoj Gorici za prihvat stvari koje su im potrebne. Turska je bila među prvim zemljama kada nam je trebala pomoć….sada pomoć treba njima! Sve prikupljene stvari idu u provjerene ruke i putuju direktno u potresom pogođeno područje Turske – ističu iz FM Printa.

Danas iz Logističkog centra Ravnateljstva civilne zaštite u Jastrebarskom prema Turskoj kreće konvoj humanitarne pomoći koju šalje Hrvatska.

U humanitarnoj pomoći su hrana, šatori, kreveti, vreće za spavanje, deke, grijalice te medicinska i sanitetska opremu. Ukupna protuvrijednosti humanitarne pomoći iznosi 819.601,50 eura.

Sirijskoj Arapskoj Republici Vlada je dala financijsku pomoć u iznosu 200.000 eura, i to 100.000,00 eura preko Hrvatskog Caritasa i 100.000,00 eura preko Hrvatskog Crvenog križa.

 

 

Objava Ako želite pomoći turskom narodu stradalom u potresu: Gorička tvrtka FM print prikuplja donacije pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.