Prijava

Vaša prijava

Andrej Plenković u Velikoj Gorici: Obilježen 33. rođendan HDZ-a Zagrebačke županije i HDZ-a Velike Gorice

[]

hdz

Najjača HDZ-ova stranačka delegacija, predvođena Andrejem Plenkovićem, boravila je u srijedu u Velikoj Gorici na svečanosti u povodu 33. obljetnice osnivanja HDZ-a Zagrebačke županije i HDZ-a Velike Gorice. U našem gradu bili su uz Plenkovića i Tomo Medved, Gordan Jandroković, Davor Božinović, Šime Erlić, Marin Piletić, kao i njihovi brojni stranački kolege s područja Zagrebačke županije predvođeni domaćinima – velikogoričkim gradonačelnikom Krešimirom Ačkarom i dožupanom Zagrebačke županije Ervinom Kolarcem.

– Došli smo u najjačem sastavu kako bismo iskazali poštovanje vama, članicama i članovima na terenu. Bez vas ni mi ne bismo bili u Banskim dvorima ili u Saboru, bez vas ne bismo već ušli u 8. kalendarsku godinu mandata naše Vlade i to kao uvjerljivo najsnažnija stranka u Hrvatskoj! A zašto je naš rejting i dalje tako dominantan? Zato što smo svoj Izborni program #SigurnaHrvatska proveli u djelo, zato što smo se s najzahtjevnijim izazovima suočili bez oklijevanja! – istaknuo je na skupu u Velikoj Gorici šef stranke i predsjednik Vlade Andrej Plenković a objavljeno je na Facebook stranici HDZ-a.

andrej plenković
Andrej Plenković održao je govor pun pohvala na račun njegove vlade i stranke / Foto: HDZ

Pohvalio se Plenković i ostalim postignućima u proteklim kriznim godinama u kojoj se, prema njemu, Hrvatska oduprijela pandemiji, inflaciji, posljedicama brutalne ruske agresije na Ukrajinu, potresima na međunarodnom energetskom tržištu i svim ostalim izazovima kojih nije manjkalo. Spomenuo je očuvanu stabilnost gospodarstva i radnih mjesta, dizanje plaća i mirovina, ulazak u Schengen i Eurozonu, Pelješki most… A, istaknuo je Plenković, na žaljenje destruktivne oporbe slijede i novi uspjesi.

Na skupu su bili brojni HDZ-ovci s područja Zagrebačke županije / Foto: HDZ

– Nema segmenta u kojem se ne ide naprijed! Ništa se od toga, međutim, ne događa „slučajno“ – događa se zahvaljujući reformskim iskoracima i odvažnom vodstvu! I to je ta ključna razlika koju vide hrvatski ljudi. S jedne je strane HDZ, kao sidro stabilnost i odgovorne politike i vektor razvoja Hrvatske, a s druge stranke i platforme koje nijednom od uspjeha nisu ništa pridonijele – osim ako se „doprinosom“ ne smatra to što svakog dana pokušavaju stvoriti kaos u našoj zemlji – istaknuo je Plenković.

Objava Andrej Plenković u Velikoj Gorici: Obilježen 33. rođendan HDZ-a Zagrebačke županije i HDZ-a Velike Gorice pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.