Prijava

Vaša prijava

Trgovački lanac iz Velike Gorice šestu godinu zaredom povećao plaće: Radnicima u trgovinama i skladištima 7 posto povišice, ali to nije sve…

[]

lidl hrvatska

Lidl, trgovački lanac sa sjedištem u Velikoj Gorici, objavio je kako radnicima u trgovinama i skladištima 7 posto povećava plaće. Uz ovo povećanje, objavili su iz te kompanije, svi Lidlovi zaposlenici dobit će i 13. plaću, a samo u prošloj godini Lidl je isplatio 8000 kuna dodatka na plaću kroz novčane nagrade, uskrsnicu i božićnicu.

– U Lidlu smo kontinuirano usmjereni na razvoj naših zaposlenika, a ovo povećanje plaća, baš kao i 13. plaća, još su jedan način da pokažemo koliko cijenimo njihov rad – rekao je Boris Lozić, predsjednik Uprave Lidla Hrvatska.

Ovaj trgovački lanac ističe kako je poznat po brizi za radnike. Posljednja povišica bila je lani u ožujku, a radnici redovito dobivaju božioćnice, uskrsnice, regres, novčane nagrade, sezonske dodatke, darove za djecu… Zbog lanjskog inflatornog udara Lidl je od srpnja pa do prosinca prošle godine radnicima u trgovinama i skladištima te velikom dijelu zaposlenika iz centralnih ureda isplatio dodatnih 1.500 kuna bruto dodatka na plaću, što je ukupna dodatna isplata u iznosu od 9.000 kuna bruto.

Lidl u Hrvatskoj djeluje od 2006. godine, a njegova prodajna mreža obuhvaća 107 trgovina i dva logističko-distributivna centra. Lidl Hrvatska ima više od 3200 radnika. U Velikoj Gorici Lidl ima dva trgovačka centa, a u našem gradu je i sjedište ove tvrtke.

Objava Trgovački lanac iz Velike Gorice šestu godinu zaredom povećao plaće: Radnicima u trgovinama i skladištima 7 posto povišice, ali to nije sve… pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.