Prijava

Vaša prijava

Uživajte u predstojećim danima: Fašnički vikend obilježit će pravo proljetno vrijeme u Velikoj Gorici s iznadprosječnim temperaturama zraka

[]

foto

Pravo proljetno vrijeme trebalo bi obilježiti ovaj vikend u Velikoj Gorici i na širem zagrebačkom području. Tako će i današnji vrhunac velikogoričkog Turopoljskog fašnika proteći u lijepom i sunčanom vremenu. Temperature zraka dosezat će ovaj vikend na našem području i više od 18 stupnjeva Celzijevih.

Evo prognoze DHMZ-a za subotu:

Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku te iznadprosječno toplo. Razmjerno vjetrovito, uz umjeren do jak jugozapadnjak, u gorju mjestimice i s olujnim udarima. Jutarnja temperatura od 3 u okolici do 7 u središtu grada, a najviša dnevna od 16 do 18 °C, u okolnom gorju oko 12 °C.

Proljetno vrijeme nastavit će se i u nedjelju, najviše temperature zraka bit će kao preslikane od subote jedino se tijekom kasnijeg poslijepodneva može očekivati umjeren do jak zapadni vjetar.

Sljedećeg tjedna očekuje nas nekoliko stupnjeva niže najviše dnevne temperature (kretat će se od 13 do 15 stupnjeva). Najniže temperature neće se spuštati ispod ništice, a najsvježije bi trebalo biti u srijedu ujutro s temperaturama ok 2 stupnja uz moguću maglu.

Objava Uživajte u predstojećim danima: Fašnički vikend obilježit će pravo proljetno vrijeme u Velikoj Gorici s iznadprosječnim temperaturama zraka pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.