Prijava

Vaša prijava

VELIKA FOTOGALERIJA 114. Turopoljski fašnik: Fotografije svih fašničkih skupina koje su preplavile središte našeg grada

[]

Tradicionalni Turopoljski fašnik, koji se u Velikoj Gorici održava 114. puta, obilježio je ovu subotu u našem gradu. Dvadesetak raznih maskiranih skupina iz našeg kraja, ali i ostalih dijelova Hrvatske te gosti iz Bugarske preplavili su središte Velike Gorice, zašarenili ga i donijeli dašak veselja i radosti.

Organizator fašnika je Turistička zajednica Velike Gorice, pa je danas zamaskirana bila i Maja Toth, direktorica TZ VG.

Program u Zagrebačkoj ulici vodio je Mario Petreković koji je pomagao maskiranim skupinama da se što bolje predstave žiriju koji se smjestio na prvom katu hotela Bijela ruža. Nakon defilea glavnom goričkom ulicom maskirani sudionici skupili su se u velikom šatoru u Parku Franje Tuđmana. Tamo ih je čekala nova runda zabave uz Mineu i Zakon šutnje.

Bit će tamo i proglašenje pobjednika, odnosno najbolje maskirane skupine, potom će se suditi Princu Fašniku i opet pjesma i zabava. Turopoljski fašnik će nakon toga na zasluženi gotovo jednogodišnji odmor. Do novog ludiranja…

114. Turopoljski fašnik u fotografijama Gorice.info:

Zaštitna lice Turopoljskog fašnika / Foto: Gorica.info
maja toth
Maja Toth, direktorica TZ Velike Gorice

 

 

Objava VELIKA FOTOGALERIJA 114. Turopoljski fašnik: Fotografije svih fašničkih skupina koje su preplavile središte našeg grada pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.