Prijava

Vaša prijava

FOTOGALERIJA Spaljivanjem Princa Fašnika završilo fašničko veselje: „Sav novac je potrošen, a krafne pojedene“

[]

Spaljivanjem Princa Fašnika završila je vladavina Fašničke Republike. Kod Muzeja Turopolja okupila su se djeca iz goričkih vrtića koja su došla vidjeti zadnji put ove godine svoju Princezu Fašnika u pratnji njezinih fašničkih maskota.

Vesela atmosfera nije dala naslutiti da je maskiranju za ovu godinu kraj. Princeza Fašnika rekla je okupljenoj vrtićkoj dječici da su “sve peneze potrošili i sve krafne u gradu pojeli”. Sve što je lijepo kratko traje, pa je tako došlo i vrijeme da se oproste od fašničkog veselja – poručila je Princeza Fašnika.

Princeza Fašnik ipak se požalila kako joj je žao što vlada Fašničke republike mora otići, ali je ipak ključeve grada vratila predsjedniku Gradskog vijeća Velike Gorice, Darku Bekiću.

Bekić je kazao Pricezi Fašnika da su novci dobro potrošeni i da im je sve oprašteno. Naglasio je da smo se svi zajedno odlično zabavili ova dva tjedna te se vidimo iduće godine u još boljem raspoloženju.

Princ Fašnik proglašen je krivim po svim točkama optužnice, a njegovo spaljivanje odradili su gorički vatrogasci uz sve mjere opreza.

Za sam kraj i u odličnoj atmosferi svi prisutni počastili su se izvrsnim krafnama do iduće fašničke godine.

princ

princ

princ

princa

princa

princa

princa

princa

princa

Objava FOTOGALERIJA Spaljivanjem Princa Fašnika završilo fašničko veselje: „Sav novac je potrošen, a krafne pojedene“ pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.