Prijava

Vaša prijava

U pritvoru završila dvojica Rumunja: Ukrali više od 80 mobitela, tableta i laptopa vrijednih gotovo osam tisuća eura

[]

mobitela

Zbog krađe više od 80 mobitela, tableta i laptopa vrijednih gotovo osam tisuća eura u pritvoru su završila dvojica Rumunja, a za trećim se još traga.

Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici provelo je dokazne radnje prvog ispitivanja dvojice uhićenih rumunjskih državljana (1996. i 2002.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela teške krađe.

Postoji osnovana sumnja da su dvojica osumnjičenika, zajedno sa trećeosumnjičenikom koji je trenutno nedostupan pravosudnim tijelima, 18. veljače razbili staklo na ulaznim vratima prodavaonice elektroničke opreme u Jastrebarskom. Iz trgovine su ukrali više od 80 mobitela, tableta i laptopa raznih proizvođača, u vrijednosti većoj od 7.963,37 eura (60.000 kuna) – izvijestili su iz odvjetništva.

Općinsko državno odvjetništvo je, nakon provedenih dokaznih radnji podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od bijega. Sutkinja istrage prihvatila je taj prijedlog i odredila osumnjičenicima istražni zatvor, priopćili su iz odvjetništva.

 

 

Objava U pritvoru završila dvojica Rumunja: Ukrali više od 80 mobitela, tableta i laptopa vrijednih gotovo osam tisuća eura pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.