Prijava

Vaša prijava

Udruga VG Branitelji održala godišnju izvještajnu skupštinu: Brojni gosti pohvalili suradnju s VG Braniteljima

[]

vg branitelji

Udruga VG Branitelji održala je u subotu godišnju izvještajnu skupštinu u prostorijama gradske četvrti Pleso. Tom je prigodom položeno cvijeće i zapaljene su svijeće kod spomen poloče poginulim braniteljima Plesa.

Udruga VG Branitelji okuplja sudionike ddomovinskog rata koji se međusobno druže, a u udruzi vlada pozitivno ozračje. Predsjednik Udruge je Vinko Cerovski koji je predsjedavao i izvještajnom godišnjom skupštinom. Gosti na skupštini uputili su VG Braniteljima pohvale zbog njihova rada i pozitivne atmosfere uz želju za nastavkom međusobnog druženja i suradnje.

Na skupštini Udruge bila je Marija Mikulčić Britvec, udovica poginulog branitelja Zlatka Britveca. Svoje predstavnike imala je i Udruga udovica hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Velike Gorice, Udruga Nezavisni dragovoljci hrvatski Zagrebačke županije i podružnica Velika Gorica, Udruga pripadnika 153. brigade HV Velika Gorica, Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP klub Velika Gorica, UDVDR Ogranak Kravarsko, sudac POT-a sučija Pleso – Rakarje.

Objava Udruga VG Branitelji održala godišnju izvještajnu skupštinu: Brojni gosti pohvalili suradnju s VG Braniteljima pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Gromovi protutnjali kroz Goricu

Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva