Prijava

Vaša prijava

Gorički umirovljenici koji imaju mirovinu do 330 eura dobit će uskrsnicu: Isplata počinje 20. ožujka

[]

uskrsnicu

Umirovljenici koji imaju mirovinu do 330 eura (računajući tuzemnu i inozemnu mirovinu ukupno) i korisnike nacionalne naknade za starije osobe s prebivalištem na području Grada Velike Gorice, dobit će uskrsnicu.

Mjerilo za isplatu uskrsnice umirovljenicima predstavlja iznos u stavci ″mirovina″, bez dodataka. Isplata uskrnice bit će u poslovnicama FINA-e, u razdoblju od 20. ožujka do 15. travnja.

Umirovljenici koji imaju mirovinu do 132,72 eura te korisnici nacionalne naknade ostvaruju pravo na uskrsnicu u iznosu od 110 eura, umirovljenici koji imaju mirovinu od 132,73 do 265,45 eura dobit će 55 eura, a umirovljenicima koji imaju mirovinu u iznosu od 265,46 do 330 eura pripada uskrsnica od 40 eura.

Prijave se zaprimaju do 27. ožujka.

Ako ste upisani u evidenciju, ne treba podnositi novi zahtjev

Umirovljenici i korisnici nacionalne naknade koji su upisani u Evidenciju umirovljenika Grada Velike Gorice u svrhu isplate božićnice u 2022. godini ne moraju se ponovno upisivati u Evidenciju.

Umirovljenici i korisnici nacionalne naknade koji nisu upisani u Evidenciju jer su ostvarili pravo na mirovinu/nacionalnu naknadu u zadnja tri mjeseca, umirovljenici koji zbog visine propisanog cenzusa nisu ostvarili pravo na božićnicu ili iz nekog drugog razloga nisu upisani u Evidenciju ostvaruju pravo na uskrsnicu ako podnesu zahtjev. Zahtjev se podnosi na propisanom Obrasca za prijavu u Evidenciju umirovljenika Grada Velike Gorice u svrhu isplate uskrsnice.

Obrazac se može preuzeti na web stranici Grada Velike Gorice www.gorica.hr te na porti gradske uprave.

Ispunjen i potpisan obrazac i pripadajući prilozi predaju se u Grad Veliku Goricu, Trg kralja Tomislava 34, (šalter u prizemlju), radnim danom od 9 do 15 sati. Dokumentaciju je moguće skenirati i poslati na mail adresu uskrsnice@gorica.hr.

Kako bi preuzeli uskrsnicu umirovljenici odnosno korisnici nacionalne naknade za starije osobe moraju doći u FINA-u osobno, ponijeti osobnu iskaznicu te dokument iz kojeg je vidljiv njihov OIB.

U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika odnosno korisnika nacionalne naknade, uskrsnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokument iz kojeg je vidljiv OIB korisnika uskrsnice.

Objava Gorički umirovljenici koji imaju mirovinu do 330 eura dobit će uskrsnicu: Isplata počinje 20. ožujka pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.