Prijava

Vaša prijava

Grad Velika Gorica i Prelog potpisat će povelju o suradnji sportskih zajednica

[]

prelog

U pripremi je potpisivanje povelje o suradnji između Velike Gorice i Preloga odnosno sportskih zajednica ta dva grada. Povelja će biti potpisana do kraja ožujka. O tome je razgovaralo izaslanstvo Velike Gorice koje je u petak posjetilo Prelog.

Naš grad predstavljali su Neven Topolnjak, pročelnik Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i društvene djelatnosti, Goran Kovačić i Darko Blažinčić, predsjednik i tajnik Zajednice sportskih udruga i Anri Targuš, član izvršnog odbora Zajednice.

Domaćin je bio gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek a uz njega suradnici Željko Poredoš, pročelnik upravnog odjela za gospodarstvo i financije, Dejan Naranđa i Krešimir Glavina, predsjednik i dopredsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga, Neven Hercigonja, tajnik Zajednice sportskih udruga i direktor tvrtke Marina Prelog d.o.o. i Željko Sokač, predsjednik Nogometnog kluba Mladost Komet.

prelog
Foto: Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice

-Tema radnog posjeta je konačni dogovor oko potpisivanja povelje o suradnji između dva grada, odnosno sportskih zajednica prijatelja uz pokroviteljstvo Hrvatskog olimpijskog odbora – izvijestili su iz Zajednice sportskih udruga grada Velike Gorice.

Delegacije Velike Gorice posjetila je Sportski centar Mladost i Marinu Prelog gdje im je predstavljen projekt Aqua Adventures koji je realiziran u suradnji s mađarskim partnerom, a financiran sredstvima Europske unije.

Ova je posjeta samo nastavak dobrih odnosa i suradnje između dva grada, poručuju iz goričke Zajednice sportskih udruga.

 

 

 

 

Objava Grad Velika Gorica i Prelog potpisat će povelju o suradnji sportskih zajednica pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.