Prijava

Vaša prijava

HNK Gorica u petak dočekuje Istru: Dođite na stadion i pomozite našem klubu u borbi za ostanak u HNL-u

[]

HNK Gorica u petak igra još jednu utakmicu vrlo bitnu u borbi za ostanak u HNL. Na Gradski stadion u Velikoj Gorici stiže Istra, momčad koja je, nakon godina preživaljavanja pri samom dnu ljestvice, ove sezone jedno od najugodnijih iznenađenja prvenstva.

Gorica je prošlog vikenda odigrala neriješeno u Koprivnici kod Slaven Belupa, a tjedan dana prije toga kod kuće pobijedila je Lokomotivu. Bila je to tek druga pobjeda ove sezone. Svi želimo da se dogodi i treća pobjeda i to upravo protiv Istre.

Ponovimo, utakmica se igra u petak, 10. listopada u 17 sati na goričkom Gradskom stadionu.

Evo i detalja oko nabavke ulaznica:

CIJENE ULAZNICA
Sektori A1, B1 – 5 eura
Sektori A2, B2 – 4 eura
Sektori A3, B3 – 3 eura

NA DAN UTAKMICE
Sektori A1, B1 – 7 eura
Sektori A2, B2 – 5 eura
Sektori A3, B3 – 4 eura

ONLINE PRODAJA
ulaznice.hr
Online prodaja završava u petak u 15:00 sati, kada počinje prodaja na blagajni Zapad.

AGENCIJSKA PRODAJA
Aircash aplikacija
Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan i korisnicima Aircash aplikacije omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice i odabrati željenu utakmicu.

PRODAJNA MJESTA
Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u našem Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1.

NA DAN UTAKMICE
Blagajna Zapad radit će od 15:00 sati.

ULAZNICE ZA DJECU – ISTOK
Djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz na sektor C1 na istočnoj tribini (vrijedi za sve utakmice koje nisu označene kao visokorizične od strane PU. U slučaju da sektor zbog navedenog razloga bude zatvoren, klub će o tome obavijestiti navijače putem web stranice i društvenih mreža). Na sektor C1 ulazi se isključivo na južni ulaz tribine.
Djeca mlađa od 7 godina moraju biti u pratnji jednog roditelja ili skrbnika, koji ima pravo na besplatan ulaz.

ULAZNICE ZA DJECU – ZAPAD
Djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz na zapadnu tribinu isključivo u pratnji roditelja ili skrbnika i isključivo ako ne zauzimaju sjedeća mjesta na tribini, odnosno ako su u krilu roditelja, koji je prethodno kupio ulaznice za određeni sektor.

ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA
Ulaz za osobe s invaliditetom je besplatan i moguće je doći s jednim pratiteljem. Potrebno je prijaviti se na mail info@hnk-gorica.hr do dva dana prije utakmice (ime, prezime i OIB). Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će povratni odgovor putem maila.

Objava HNK Gorica u petak dočekuje Istru: Dođite na stadion i pomozite našem klubu u borbi za ostanak u HNL-u pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.