Prijava

Vaša prijava

Meteorološki vrtuljak: Danas toplo, sutra i iznad 21 stupanj, u srijedu zahladnjenje, a u četvrtak ujutro bit će ispod ništice

[]

velika gorica

Pravi meteorološki vrtuljak očekuje velikogoričko i šire zagrebačko područje ovog tjedna. Tako se može zaključiti iz sedmodneve prognoze Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Nakon vedre, ali i prohladne nedjelje, danas bi nas trebalo očekivati zatopljenje. Posebno se to odnosi na poslijepodne kada bi najviše dnevne temperature trebale doseći 17 ili 18 stupnjeva Celzijevih. No, uz te temperature na našem je području moguć i jači jugozapadni vjetar.

Tijekom noći na utorak živa u termometrima ne bi se trebala spustiti ispod 10 stupnjeva. Bit će to uvod u vrlo topao dan. Nakon podneva temperatura bi se trebala popeti do 21 stupnja, ali onda slijedi promjena. Istog dana kasnije popodne očekuje se kiša i desetak stupnjeva niže temperature.

Noć na srijedu obilježit će kiša, a oblaci će se navuči na nebo i tijekom čitavog dana. Temperatura od 7 do 10 stupnjeva, ali bez padalina.

U noći na četvrtak dodatno će zahladiti, pa će temperatura oko 7 sati ujutro pasti ispod ništice. Slijedi ponovno dan sa temperaturom sličnom kao i u srijedu, ali sa sunčanim razdobljima.

Meteorološki vrtuljak nastavit će se naravno i u petak. Temperature bi se trebale ponovo početi penjati…

Objava Meteorološki vrtuljak: Danas toplo, sutra i iznad 21 stupanj, u srijedu zahladnjenje, a u četvrtak ujutro bit će ispod ništice pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.