Prijava

Vaša prijava

Velimir Zajec u subotu dolazi u Veliku Goricu promovirati svoju biografiju: “Turopolje je uvijek disalo plavo”

[]

zajec

Velimir Zajec stiže ove subote, 18. ožujka u Veliku Goricu. Ipak, nećemo ga gledati na nekom nogometnom terenu već će u Pučkom otvorenom učilištu od 19 sati predstaviti svoju biografiju.

– Gorica i Turopolje su uvijek disali plavo i uopće ne sumnjam da će tako biti i ovom prilikom. Veselim se druženju i razgovoru s navijačima Dinama – poručio je Velimir Zajec uoči promocije.

Na promociji će uz Zajeca i autora biografije Sanjina Španovića nastupiti i Zajecov gost iznenađenja – Stjepan Deverić, kojeg su mnogi zvali Turopoljski top.

zajec
Foto: Privatna arhiva

Knjiga “Zeko – biografija Velimira Zajeca” puštena je prije godinu dana u prodaju, a na 480 stranica kroz razgovore s 96 sugovornika i više od 100 arhivskih članaka, autor knjige Sanjin Španović ispričao je Zajecovu karijeru ne samo kao kapetana Dinama, već i onu kao igrača Panathinaikosa, te trenera i direktora ova dva kluba i otkrio brojne nepoznate detalje povezane i s brojnim hrvatskim i grčkim nogometnim legendama.

Također, u knjizi se nalazi i preko 150 fotografija od kojih brojne nisu nikad dosad viđene u javnosti. Knjiga je naišla i na brojne komplimente i pohvale ne samo brojnih čitatelja, već i Dinamovih igrača i trenera, novinara i književnih kritičara.

Ulaz na promociju je slobodan, a nakon razgovora o knjizi i svojoj karijeri, Zajec će i potpisivati svoju biografiju koja će se moći kupiti na samoj promociji po promotivnim cijenama.

 

Objava Velimir Zajec u subotu dolazi u Veliku Goricu promovirati svoju biografiju: “Turopolje je uvijek disalo plavo” pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.