Prijava

Vaša prijava

U petak na Radićevu trgu možete besplatno izmjerite šećer i tlak te dobiti savjete o zdravom načinu života

[]

tlak

Povodom Svjetskog dana zdravlja, Zagrebačka županija organizira u petak, 7. travnja u svih devet gradova na području županije, javno-zdravstvenu akciju besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka. Građani će moći dobiti i savjete o zdravom načinu života.

Akcija će se u Velikoj Gorici održati na Trgu Stjepana Radića od 8 do 11 sati.

– Svake godine Svjetska zdravstvena organizacija odabire jedan od prioritetnih područja globalnog zdravlja kao temu Svjetskog dana zdravlja, a ove godine je izabrana tema „Zdravlje za sve“. Upravo u skladu s temom, Zagrebačka županija odlučila je na ovaj način obilježiti taj važan međunarodni dan kako bi senzibilizirala što veći broj građana o potrebi očuvanja zdravlja, važnosti prevencije i ulaganja u zdravlje – ističu iz županije.

Važno je naglasiti da se kroz prevenciju promiče zdravlje i jača svijest građana o važnosti brige za vlastito zdravlje, usvajanje zdravih navika i zdravog načina života te važnost pravodobne kontrole i odlaske na preventivne preglede.

Iz županije pozivaju sve zainteresirane da se uključe u ovu javno-zdravstvenu

tlak

 

Objava U petak na Radićevu trgu možete besplatno izmjerite šećer i tlak te dobiti savjete o zdravom načinu života pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.