Prijava

Vaša prijava

Uključite se: Izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja Velike Gorice idu na javnu raspravu

[]

urbanističkog

Grad Velika Gorica organizira javnu raspravu o Prijedlogu ciljanih izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice.

Pozivaju se svi zainteresirani građani, predstavnici tvrtki i udruga te ostali zainteresirani na sudjelovanje u javnoj raspravi o Prijedlogu ciljanih izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice te Prijedlogu II. ciljanih izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice te s tim u vezi V. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Velike Gorice, izvijestili su iz gradske uprave.

Javna rasprava traje do 24. travnja. Građani mogu izvršiti uvid u prijedlog ciljanih izmjena svaki dan od 8 do 15 sati u sobi 415 u zgradi gradske uprave te na mrežnoj stranici https://gis.gorica.hr/gis.

Javno izlaganje Prijedloga ciljanih izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice održat će se u srijedu, 19. travnja s početkom u 9 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica u dvorani Gradske vijećnice.

Javno izlaganje Prijedloga II. ciljanih izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Velike Gorice te s tim u vezi V. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Velike Gorice održat će isti dan na istom mjestu s početkom u 10 sati.

Stručna tumačenja tijekom trajanja javne rasprave osigurat će nositelj izrade prostornog plana Upravni odjel za prostorno planiranje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice i stručni izrađivač prostornog plana Urbanistički institut Hrvatske iz Zagreba.

Primjedbe, prijedlozi i mišljenja mogu se tijekom trajanja javne rasprave do 24. travnja dostaviti Upravnom odjelu za prostorno planiranje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice. Uvid u plan i davanje primjedbi može se ostvariti i on-line na adresi https://gis.gorica.hr/gis.

 

Objava Uključite se: Izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja Velike Gorice idu na javnu raspravu pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.