Prijava

Vaša prijava

ZET-ovi autobusi koji polaze s Glavnog kolodvora u četvrtak će voziti izmijenjenim trasama

[]

autobusi

Zbog održavanja startne ceremonije Svjetskog reli prvenstva, autobusne linije s terminala Glavni kolodvor prometovat će u četvrtak, 20. travnja od 11 do 24 sata izmijenjenim trasama, javili su iz ZET-a.

Velikogoričke linije 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica), 310 (Glavni kolodvor – Petrovina), 311 (Glavni kolodvor – Cerovski Vrh), 313 (Glavni kolodvor – Vukomerić) i 330 (Glavni kolodvor – Velika Gorica) također će voziti obilazno.

– S obzirom da će zapadni kolnik Ulice Hrvatske bratske zajednice biti zatvoren, svi autobusi s Glavnog kolodvora skrenut će lijevo u Ulicu grada Vukovara, a zatim desno na Aveniju Marina Držića.

S Držićeve skreću desno, na Slavonsku aveniju, preko koje idu na Aveniju Većeslava Holjevca i nastavljaju do krajnjih odredišta.

Uz to, stajališta Lisinski – zapad i NSK privremeno neće biti u funkciji. U smjeru Glavnog kolodvora autobusi prometovat će uobičajenim trasama – najavili su iz ZET-a.

U smjeru Glavnog kolodvora autobusi prometuju uobičajenim trasama.

 

 

 

 

Objava ZET-ovi autobusi koji polaze s Glavnog kolodvora u četvrtak će voziti izmijenjenim trasama pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Državno Natjecanje iz geografije