Prijava

Vaša prijava

Novi sudar na križanju Fabijančićeve i Kovačićeve: Vozači, pripazite, otežan promet na ovoj velikogoričkoj crnoj točki

[]

sudar

Novi sudar u utorak navečer na jednom od najproblematičnijih i najnepreglednijih križanja u Velikoj Gorici. Nešto prije 21 sat sudarili su se Golf i Mazda na križanju Fabijančićeve i Kovačićeve ulice. Čini se da teže ozlijeđenih, srećom, nema, a na mjesto nezgode izašla je i policija.

Križanjem se zbog nesreće vozi otežano i usporeno, pa je potrebna veća pozornost svih sudionika u prometu, posebno vozača.

Križanje Fabijančićeve i Kovačićeve, u blizini zgrade bivšeg Velkoma, jedna je od velikogoričkih crnih točaka. Sjecište tih ulica nepregledno je i po danu iako je postavljeno prometno ogledalo kako bi se sigurnije od Sajmišta dolazilo do Fabijančićeve. Današnjoj nezgodi sigurno nije pomogla ni kiša koja dodatno otežava uvjete na cesti.

Stanovnici tog dijela Velike Gorice kažu da se svako malo na tom križanju dogodi neki sudar, a bilo je i onih sa stradalima. Nije poznato kada će mjerodavni iz gradskih službi zaduženih za promet nešto poduzeti kako bi se povećala sigurnost na tom mjestu.

Objava Novi sudar na križanju Fabijančićeve i Kovačićeve: Vozači, pripazite, otežan promet na ovoj velikogoričkoj crnoj točki pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.