Prijava

Vaša prijava

Otvorena Links trgovina u Velikoj Gorici: Nude veliki izbor informatičke opreme, brojni Goričani iskoristili popuste

[]

Velikogoričani su jedva dočekali otvorenje Links trgovine s informatičkom opremom. Razlog tome vjerojatno su bili i popusti koje su ponudili kupcima. Na 180 četvornih metara prodajnog prostora u Kolodvorskoj 33 u usbotu je otvorena 15. poslovnica u Hrvatskoj.

To je ujedno prva poslovnica ovog maloprodajnog lanca potrošačke elektronike u Velikoj Gorici koja nudi informatičku opremu. Kupcima se među više od 3.000 artikala nude isključivo informatički proizvodi, ali mogu naručiti i ostali Links asortiman uz mogućnost besplatne dostave ili s preuzimanjem u poslovnici.

U novoj Links poslovnici dostupna je velika demo zona koju čine laptopi, monitori, tableti i smartphone uređaji te ih svatko može isprobati te uz pomoć njihovog stručnog tima izabrati idealan proizvod koji će zadovoljiti sve potrebe i želje.

Iz Linksa su zaključili kako je proširenje prodajne mreže prirodni razvoj tvrtke budući da su se pozicionirali kao nacionalni lider u ponudi IT uz naglasak na pametne uređaje.

– Želimo omogućiti jednostavniji svakodnevni život budući da su vremena sve izazovnija i zahtjevnija. Iz navedenog razloga nadograđujemo naš portfelj proizvoda, aktivnosti, usluga te proširujemo svoju prodajnu mrežu kako bi olakšali našim kupcima kupnju istih u svojem gradu.

Proveli smo istraživanje i nakon dobivenih razultata odlučili smo se za otvaranje poslovnice u Velikoj Gorici iz razloga što trenutno nema šire ponude IT opreme te zbog same veličine grada i okolice u kojima se pokazala velika potreba za ovom vrstom opreme – ističu u Linksu.

Osim super ušteda na dan otvorenja Links je pripremio 300 super poklona za najbrže kupce, a za odličnu atmosferu pobrinuo se DJ i njihova Links maskota koja se posebno svidjela najmlađim posjetiteljima.

– Svjesni smo činjenice kako je vrijeme resurs koji nam je u današnje vrijeme iznimno dragocjen i upravo smo iz tog razloga odlučili proširiti našu prodajnu mrežu koja će stanovnicima Velike Gorice olakšati svakodnevicu, uštedjeti vrijeme, učiniti kupovinu bržom i jednostavnijom. Kako bi im sve bilo lako dostupno osigurali smo ispred nove poslovnice sedam parkirnih mjesta koja su isključivo za naše kupce – ističu u Linksu.

Povodom otvorenja nove poslovnice u našem gradu Links je za kupce pripremio i ekskluzivnu ponudu na preko 1.000 artikala poznatih brendova koja vrijedi do 13. svibnja.

 

Objava Otvorena Links trgovina u Velikoj Gorici: Nude veliki izbor informatičke opreme, brojni Goričani iskoristili popuste pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.