Prijava

Vaša prijava

Upišite besplatni tečaj 3D ispisa u Srednjoj strukovnoj školi: Požurite, broj mjesta je ograničen

[]

3D

Srednja strukovna škola Velika Gorica organizira besplatni osnovni tečaj 3D ispisa. Jedini uvjet koji morate zadovoljiti da bi se upisali je završena srednja škola na razini 4.1. Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO-a) odnosno završena minimalno trogodišnja srednja škola.

Tečaj u trajanju 50 sati održavat će se od 22. svibnja do 2. lipnja od 17.30 i 21.15 sati u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica.

Broj mjesta je ograničen pa se što prije trebate prijaviti na maila ured@rck-vg.hr ili pozivom na broj telefona 01 6222 113, a najkasnije do 19. svibnja.

Kompetencije koje će polaznik steći nakon završetka modula Osnove 3D ispisa i Proizvodnja izradaka aditivnom tehnologijom: poznavati osnovne tehnologije aditivne proizvodnje i njihove primjene u industriji, poznavati rad u programu za pripremu modela za 3D ispis, poznavati rad na desktop 3D pisaču, poznavati osnovne postupke naknadne obrade 3D ispisanih izradaka te poznavati osnove generativnog dizajna.

Srednja strukovna škola nositelj je projekta Regionalnog centra kompetentnosti u strukovnom obrazovanju u strojarstvu – Industrija 4.0. Tečaj se organizira u sklopu projektnih aktivnosti, sufinanciranih sredstvima Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program učinkoviti ljudski potencijali.

 

 

Objava Upišite besplatni tečaj 3D ispisa u Srednjoj strukovnoj školi: Požurite, broj mjesta je ograničen pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.