Prijava

Vaša prijava

Županijska smotra mažoret timova okupila 350 mažoretkinja u četiri dobne skupine

[]

mažoret

Županijska smotra mažoret timova Zagrebačke županije okupila je u Velikoj Gorici 13 timova iz cijele županije. Smotru su zajednički organizirali Zajednica kulturno umjetničkih udruga Zagrebačke županije i Plesni kluba Barbara.

Od 16 timova Zagrebačke županije na smotri je sudjelovalo 13, blizu 350 mažoretkinja u četiri dobne selekcije: dječja, kadetska, juniorska i seniorska. Izvedeno je ukupno 37 koreografija u tradicionalnom i modernom stilu te sa rekvizitima.

Sudionike smotre i posjetitelje pozdravila je Martina Glasnović, predsjednica Skupštine Zagrebačke županije, koja je i otvorila smotru istaknuvši tom prigodom sudjelovanje mažoretkinja na brojnim događanjima i manifestacijama diljem županije.

Na smotri su sudjelovali: Plesna udruga MAGI (Graberje Ivaničko), Mažoret klub Unity S (Samobor), Plesna udruga Ritmokracija (Brdovec), Turopoljske mažoretkinje, Jelačićke Zaprešićke mažoretkinje, Svetojanske mažoretkinje (Jastrebarsko), Kloštranske mažoretkinje (Kloštar Ivanić), Mažoretkinje Grada Svetog Ivana Zeline, Krašićke mažoretkinje (Krašić), Klinčaselske mažoretkinje (Klinča Sela), Limena glazba i Mažoretkinje Vrbovec, Stupničke mažoretkinje (Gornji Stupnik) i Plesni klub Barbara.

mažoret

mažoret
Foto: FB Martina Glasnović 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objava Županijska smotra mažoret timova okupila 350 mažoretkinja u četiri dobne skupine pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.