Prijava

Vaša prijava

Nemojte propustiti: Dan otvorenih vrata i vatrogasno natjecanje Fire combat u kojem sudjeluju brojne ekipe

[]

vatrogasno

Iz Javne vatrogasne postrojbe Velike Gorice pozivaju građane da dođu na Dan otvorenih vrata i peto vatrogasno natjecanje Fire combat – Plamen Turopolja te 2. Memorijal Ivana Galekovića – Galea na kojem će nastupiti brojne ekipe iz cijele Hrvatske.

Fire combat je natjecanje vatrogasaca koje obuhvaća svladavanje različitih prepreka, upotrebu samoizbavne tehnike, prenošenja povrijeđene osobe, gašenje “požara”…

Natjecanje zahtijeva od vatrogasca visoku fizičku spremu i kondiciju zbog prepreka koje je potrebno svladati na poligonu, te opreme koja se koristi tijekom izvođenja vježbe. Tijekom samog izvođenja vježbe mjeri se i vrijeme, te se krajnji poredak ekipa određuje prema najbržem vremenu potrebnom za izvođenje vježbe.

Događanja počinju u 10 sati ispred Vatrogasnog doma u Zagrebačkoj ulici, a gorički vatrogasci pripremili su i poseban program za najmlađe. Na dječjem Fire combatu klinci će prolaziti poligon i pokazati koliko su vješti u tome.

Tu je i dobro poznati Spidergasac koji svojim vratolomijama uvijek oduševi one najmlađe, a vjerujemo da će tako biti i ove subote.

Zato dođite na vatrogasno natjecanjei uživajte u vještinama naših vatrogasaca koji su uvijek tu kada nam trebaju.

 

 

Objava Nemojte propustiti: Dan otvorenih vrata i vatrogasno natjecanje Fire combat u kojem sudjeluju brojne ekipe pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.