Prijava

Vaša prijava

Drugi Festival vještina za život: Djecu i mlade čekaju brojne zanimljive i poučne radionice

[]

život

Velika Gorica i Savez izviđača Hrvatske domaćini su ove subote drugog po redu Festivala vještina za život koji će okupit niz organizacija i institucija koje provode programe izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja usmjerene razvijanju vještina za život te samostalnosti kod djece i mladih. Festival vještina za život održava se u u Parku dr. Franje Tuđmana.

Festival vještina centralna je aktivnost kampanje Vještine za život – Putokaz za bolji svijet, koju su 2022. godine pokrenuli Savez izviđača Hrvatske, Ravnateljstvo civilne zaštite, Hrvatski Crveni križ, Hrvatska gorska služba spašavanja i Hrvatska zajednica tehničke kulture.

život

Djeca i mladi – kao i svi drugi posjetitelji, moći će sudjelovati u više od 30 radionica, predavanja i aktivnosti koje je pripremilo 15 partnerskih organizacija i institucija.

Program se odvija u dva bloka – prijepodnevni (10.00 – 13.00) i poslijepodnevni (15.00 – 18.00) tijekom kojih će djeci i mladima Velike Gorice i okolice biti dostupne radionice, predavanja i aktivnosti uključenih partnera.

Više o programu Festivala možete pronaći na www.vjestinezazivot.hr

Manifestacija se održava u suorganizaciji i pod pokroviteljstvom Velike Gorice i goričke Turističke zajednice kao dio ovogodišnjeg VG Festa.

 

Objava Drugi Festival vještina za život: Djecu i mlade čekaju brojne zanimljive i poučne radionice pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.