Prijava

Vaša prijava

VG Fest: Sinoć legendarno Zabranjeno pušenje raspjevalo Velikogoričane, a danas slijedi plesni festival Good Vibrations

[]

zabranjeno pušenje vg fest

Velikogorički park Franje Tuđmana bio je u subotu navečer središte pravog rock’n’rolla. Legendarna grupa Zabranjeno pušenje, koja je kao jedan od najistaknutijih predstavnika Novog primitivizma krenula prije četrdesetak godina iz Sarajeva, sinoć je raspjevala dobro ispunjen platno ispred ljetne pozornice u navjećem velikogoričkom parku. Pušenje je nastupilo u okviru festivala urbane kulture i kreativnog nereda – VG Fest.

Sejo Sexon i društvo zapalili su publiku s Pišonjom i Žugom, Poslom, kućom, birtijom i brojnim drugim hitovima koji su obilježili karijeru ove kultne grupe. A Velikogoričani su pokazali da im repertoar Pušenja izuzetno odgovara, da znaju sve pjesme i da je uživanje u dobroj glazbi jače i od komaraca koji su bespoštedno ubadali čitavu subotnju večer…

VG Fest danas ulazi u završni dan. Od 10 do 19 sati nastavlja se akcija goričke Gradske knjižnice “Euro plati -knjigu uhvati“ u kojoj se građanima nude knjige iz otpisa za samo jedan euro. Do podneva traju i kreativne radionice za djecu, a pola sata nakon podneva trebala bi početi predstava za djecu Uzbuna u plastičnom carstvu.

U 17 sati na rasporedu je igra Gimcana ”Goričkog kluba mladih“.

No, čitav današnji dan bit će u znaku plesa. U 10 sati počinje plesni festival Good Vibrations na kojem će nastupiti brojne grupe raznih plesnih stilova. Dobre vibracije širit će se Parkom F. Tuđmana do 21 sat.

Objava VG Fest: Sinoć legendarno Zabranjeno pušenje raspjevalo Velikogoričane, a danas slijedi plesni festival Good Vibrations pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.