Prijava

Vaša prijava

Učenici Srednje strukovne škole prikupljali plastične čepove za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma

[]

oboljelih

U našem okruženju žive osobe s različitim dijagnozama i bolestima. Ponekad i male geste puno znače, a kada to rade učenici onda to ima dodatnu težinu. Na taj načini mladi postaju svjesni da je važno pomagati onima kojima je pomoć potrebna. Upravo jednu takvu akciju za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma u Srednjoj strukovnoj školi organizirala je nastavnica Nataša Sirković.

U ovoj školskoj godini škola surađuje s Udrugom oboljelih od leukemije i limfoma, koja je inicijator projekta prikupljanja plastičnih čepova.

Za svaki skupljeni kilogram čepova, Udruga dobiva novčana sredstva koja koristi za pomoć u kupnji lijekova oboljelima.

Prikupljaju se sve vrste plastičnih čepova i poklopaca od vode, sokova, mliječnih proizvoda, deterdženata i sl.

Udruga sa sjedištem u Čakovcu djeluje od 1998. godine, osnovana je kako bi pružila pomoć oboljelima od teških malignih bolesti.

– U znak zahvalnosti udruga nam je poslala zahvalnicu. Pozivamo učenike i njihove roditelje da i dalje budu dio ove vrijedne priče i pobrinu se da svaki PVC čep ne završi u smeću, već u našoj školi – poručili su iz Srednje strukovne škole.

Objava Učenici Srednje strukovne škole prikupljali plastične čepove za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.