Prijava

Vaša prijava

Ako niste stigli kupiti sve što vam treba za današnji ručak: Donosimo popis trgovina u Velikoj Gorici koje rade na Tijelovo

[]

tijelovo trgovine

Današnje Tijelovo većini je ljudi vrijeme za odmor. No, neki od nas nisu stigli kupiti sve što im treba za, recimo, današnji ručak pa će krenuti u šoping. Evo kako rade trgovine u Velikoj Gorici na Tijelovo.

KTC je jedini trgovački lanac koji je još 2020. godine odlučio zatvoriti svoja prodajna mjesta nedjeljom, praznicima i blagdanima. Stoga će njihova prodavaonica na Tržnom centru danas ostati zatvorena.

Konzum će uglavnom raditi. Njihova najveća trgovina u Velikoj Gorici, ona u Ulici Marina Getaldića 1, radi od 7 do 15 sati. Od 8 do 13 sati radit će Konzumove trgovine u Ulici S. Kolara 2, Ulici N. Tesle 111 i ona u Velikoj Mlaki.

Lidl u Ulici Ljudevita Posavskom radi od 7 do 20 sati, a Lidl u Sisačkoj ulici od 8 do 14 sati.

Intersparov hipermarket u Rakarskoj ulici otvoren je od 7 do 21 sat, dok Sparovi supermarketi na Tržnom centru i u Galženici rade od 8 do 14 sati.

Kaufland je otvoren od 7 do 20 sati.

Plodine u Stop Shopu otvorene su od 7 do 22 sata.

Trgovine Studenca otvorene su prema redovnom radnom vremenu.

Eurospin je otvoren od 8 do 20 sati.

Dakle, većina maloprodajnih trgovina u Velikoj Gorici danas će raditi. Tako je i sa šoping centrima u Zagrebu ako se odlučite na neku veću kupovinu na današnje Tijelovo.

Objava Ako niste stigli kupiti sve što vam treba za današnji ručak: Donosimo popis trgovina u Velikoj Gorici koje rade na Tijelovo pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.