Prijava

Vaša prijava

VIDEO U kući na području Velike Gorice muškarac uzgajao marihuanu: Policija mu sve zaplijenila, pronašli su i različito oružje

[]

marihuanu

Policija je uhitila 50-godišnjeg muškarca koji je u svojoj kući na području Velike Gorice proizvodio marihuanu koju je prodavao na ilegalnom tržištu. Pretragom kuće policija je u petak pronašla improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane u kojem je pronađeno 238 stabljika konoplje tipa droga visine od 20 do 160 cm.

Pronašli su i 11.747 grama konoplje pakirane u 71 paket, ukupno 51 gram smole konoplje pakirane u dva paketa, 23 osušene stabljike konoplje te opremu za vaganje i pakiranje. Zaplijenili su i novac za koji sumnjaju da je pribavljen prodajom droge – objavili su iz Policijske uprave zagrebačke.

– Osumnjičeni muškarac u svojoj kući je uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio konoplju tipa droga, koju je po sazrijevanju sušio i prerađivao nakon čega je tako pripremljenu drogu, prepakiravao i potom preprodavao na ilegalnom tržištu – navode iz policije.

Nakon dovršenog kriminalističko istraživanje policija 50-godišnjaka sumnjiči za počinjenje kaznenih djela „neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Policija je u kući pronašla i jedan pištolj kalibra 9 mm, s pripadajućim prigušivačem i spremnikom za streljivo, pištolj kalibra 45 s pripadajućim spremnikom za streljivo, 20 komada streljiva kalibra 45 i 142 komada streljiva kalibra 9 mm.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

 

 

 

 

 

 

Objava VIDEO U kući na području Velike Gorice muškarac uzgajao marihuanu: Policija mu sve zaplijenila, pronašli su i različito oružje pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.