Prijava

Vaša prijava

HNL se vraća u Veliku Goricu: HNK Gorica dočekuje Varaždin protiv kojeg je prošle sezone izborila ostanak u elitnom društvu

[]

HNL se danas vraća u naš grad. HNK Gorica ugostit će od 18:45 sati na Gradskom stadionu NK Varaždin. Stari poznanici, i iz prve i druhe hrvatske nogometne lige, otvorit će novu sezonu koja je u dosad odigranim utakmicama prvog kola ponudila puno golova i iznenađenje koje je na Maksimiru priredio Hajduk.

Ponovi li Gorica danas protiv Varaždina igru iz posljednje utakmice s tim protivnikom čeka nas uzbudljiva nogometna predstava. Podsjetimo, Gorica je u prošloj sezoni HNL-a upravo protiv Varaždinaca i teoretski izborila ostanak u elitnom nogometnom društvu.

Činilo se to nemogućom misijom, posebno nakon što je okončano nešto manje od dvije trećine prošlog prvenstva. Odigrano je 22. kolo na početku druge polovine veljače i Šibenik je imao 11 bodova prednosti ispred Gorice. Šibenčani su na kontu imali 19 bodova, a Goričani samo osam. Činilo se nedostižnim.

No, upravo protiv Varaždina, 20. svibnja, tim Željka Sopića napravio je jedno od najvećih čuda i preokreta u povijesti HNL-a. Na kraju je bilo 5:2. Tako je nakon 35. kola, HNK Gorica mogla neopterećeno otići na završnicu prvenstva u Maksimir.

Gorica treba, ali i zaslužuje podršku navijača kao na toj posljednjoj utakmici s Varaždincima. Stoga dođite na Gradski stadion i pomozite našim dečkima da s pobjedom uđu u novu sezonu.

Objava HNL se vraća u Veliku Goricu: HNK Gorica dočekuje Varaždin protiv kojeg je prošle sezone izborila ostanak u elitnom društvu pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.