Prijava

Vaša prijava

Nasipe uz kanal Sava-Odra obišao i gradonačelnik Krešimir Ačkar: Hvala vatrogascima, policajcima, Civilnoj zaštiti i dobrovoljcima

[]

ačkar na kanalu sava-odra

Gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar prekinuo je godišnji odmor i obišao je tijekom prošle večeri nasipe uz oteretni kanal Sava-Odra koji je pun vode. Taj kanal, podsjetimo, brani Zagreb od poplave.

– Ne bi trebalo biti većih problema niti izlijevanja vode iz kanala. Pratimo informacije iz Slovenije i Hrvatskih voda i prema njima ne bi trebalo doći do podizanja vodostaja. Poneki problemi se pojavljuju, primjerice u Čičkoj Poljani, ali naše službe nastoje ih što prije sanirati. Veliko hvala svim našim vatrogascima, policajcima, Civilnoj zaštiti, dobrovoljcima. Svima koji su ovih dana na prvoj crti obrane Velike Gorice i Turopolja od mogućih poplava – kazao je Ačkar obilazeći nasip kod Petrovine Turopoljske.

Vreće s pijeskom se i dalje postavljaju na najugroženijim mjestima i dežurstva se nastavljaju.

Objava Nasipe uz kanal Sava-Odra obišao i gradonačelnik Krešimir Ačkar: Hvala vatrogascima, policajcima, Civilnoj zaštiti i dobrovoljcima pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.