Prijava

Vaša prijava

Mislav Šepić (37) iz Velike Gorice: U Život na vagi” sam se prijavio jer u budućnosti želim sa suprugom i djetetom ići na planinarenje

[]

mislav

Uz 27-godišnju Marselu Karamatić u sedmoj sezoni showa Život na vagi” iz Velike Gorice natjecat će se još jedan kandidat. Mislav Šepić (37) arhivar je u općinskom sudu, ima 166 kilograma, a u showu se prijavio kako bi promijenio svoje prehrambene navike i smršavio.

– Ili jedem ili gladujem – otvoreno kaže Mislav, a tome ne pomaže ni to što je, dodaje, ovisan i o slatkom.

Debljina mu svakodnevno otežava život zato što ne može ni potrčati, penjati se, pa čak ni odrezati nokte na nogama jer se jednostavno previše zadiše.

mislav
Foto: RTL

Njegovi problemi s kilogramima počeli su zbog teške obiteljske tragedije, ali sada ima bezuvjetnu podršku voljene supruge i spreman je usvojiti zdrav način života.

– Prijavio sam se u “Život na vagi” kako bih promijenio svoje navike, smršavio i naučio jesti jer se u budućnosti želim ostvariti kao otac koji sa svojom suprugom i djetetom ide na planinarenje – kaže Mislav.

Osim očinstva i planinarenja, volio bi se Mislav baviti i biciklizmom, skakati padobranom, isprobati zipline, odjenuti neku lijepu majicu i nikad se više se osjećati nelagodno kada mora sjesti na stolac u kafiću ili se skinuti na plaži.

– Više ne želim razmišljati o tome hoću li dobiti moždani udar, infarkt te kako neću moći dobiti dijete – zaključio je Mislav.

 

Objava Mislav Šepić (37) iz Velike Gorice: U Život na vagi” sam se prijavio jer u budućnosti želim sa suprugom i djetetom ići na planinarenje pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.