Prijava

Vaša prijava

Grad srednjoškolcima daje 120 eura jednokratne naknade: Zahtjevi se podnose od danas do 6. listopada

[]

naknade

Srednjoškolci koji imaju prebivalište ili boravište na području Velike Gorice od danas mogu podnijeti zahtjev za novčanu naknadu. Naknada iznosi 120 eura, a zahtjev  Upravnom odjelu za predškolski odgoj, školstvo i društvene djelatnosti podnose učenici samostalno, a za malodobne učenike njihovi roditelji odnosno skrbnici.

Sredstva su namijenjena za nabavu udžbenika i drugih školskih potrepština, poručuju iz gradske uprave..

Uz zahtjev se obvezno prilaže dokaz o prebivalištu/boravištu učenika na području Grada Velike Gorice (preslika osobne iskaznice, uvjerenje o prebivalištu/boravištu ili drugi dokaz o prebivalištu/boravištu), preslika kartice tekućeg ili žiro računa učenika kojem se isplaćuje novčana naknada i dokaz/potvrdu o redovnom pohađanju srednje škole u školskoj godini 2023./2024.

Učenici koji polaze Gimnaziju Velika Gorica, Ekonomsku školu Velika Gorica, Srednju strukovnu školu Velika Gorica i Zrakoplovno tehničku školu Rudolfa Perešina ne trebaju dostaviti potvrdu o redovnom pohađanju srednje škole.

Zahtjevi se podnose radnim danom od danas do 6. listopada u sobi 116 Gradske uprave (1. kat), Trg kralja Tomislava 34, od 9 do 16.00 sati. Zahtjev možete predati u holu srednjoškolskog centra u Ulici kralja S. Tomaševića 25, od 12 do 14 sati ili poslati mailom na srednja2023@gorica.hr.

Iz gradske uprave mole sve koji će zahtjev s prilozima slati mailom da to budu skenirani dokumenti, a ne fotografije dokumenata.

Prošle školske godine jednokratna naknada iznosila je 800 kuna.

Objava Grad srednjoškolcima daje 120 eura jednokratne naknade: Zahtjevi se podnose od danas do 6. listopada pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.