Prijava

Vaša prijava

Logopedski kabinet Jezičak slavi peti rođendan: Najmlađe sugrađane časte s besplatnom predstavom „Pia Mia i čudesni safari”

[]

logopedski

Logopedski kabinet Jezičak ove jeseni slavi peti rođendan. Proslava je zakazana za petak, 15. rujna od 11:30 sati u njihovom prostoru na adresi Bratstvo I 65. To je samo dio onoga što su pripremili za svoj rođendan jer u subotu i nedjelju organiziraju prvi Jezičkov vikend.

– U subotu će se održati mini simpozij stručnjaka s predavanjima gostiju s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta te praktične radionice. Program započinje u 9:30 sati i trajat će do 13:00 sati. Gosti predavači su prof. dr. sc. Jelena Kuvač Kraljević, prof. dr. sc. Mirjana Lenček, Maja Hmelina, prof. logoped uime Omo Guru startupu i Lexie sustava za disleksične osobe – najavio je Mario Dilberović, osnivača Jezička.

Foto: FB Logopedski kabinet Jezičak

U nedjelju je premijera predstave za djecuPia Mia i čudesni safari” u Dvorani Galženica. Predstava počinje u 10:00 sati, a karte je potrebno rezervirati na mail mario@piamia.hr do 14. rujna.

Predstavu potpisuju Ana Katulić i Marija Antić. Lik Pije Mije zaigrat će Ana Katulić, a naslovni songovi u predstavi djelo su skladatelja Aleksandra Kačurova. Interaktivna predstava u trajanju od 40 minuta namijenjena je predškolskom uzrastu 3+.

–  Pia Mia zna sve o životinjama! I sve o čemu sanja je da stavi šešir, navuče čizme, uzme dalekozor i pravac safari! Ali da bi joj se snovi pretočili u stvarnost, e za to će Pia Mia trebati malo jače uprijeti. Srećom, Pia Mia ima čudesne pomagače, prijatelje koji će joj pomoći baš u onome što ona ne zna ili misli da ne može – najavila je Ana Katulić.

Objava Logopedski kabinet Jezičak slavi peti rođendan: Najmlađe sugrađane časte s besplatnom predstavom „Pia Mia i čudesni safari” pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.