Prijava

Vaša prijava

Velikogoričke mažoretkinje pripremaju se za Svjetsko prvenstvo koje će se krajem rujna održati u Zadru

[]

Velikogoričke mažoretkinje nakon ljetnih praznika vraćaju se u dvoranu. Službeno su započeli treninzi. Juniorski i seniorski sastav se sada punom parom priprema za Svjetsko prvenstvo, koje će se ove godine održati krajem rujna u Zadru. Kadeti već uče nove tehničke elemente sa štapom i pom ponima te nove plesne i gimnastičke pokrete za novosezonske koreografije.

– Od ovog tjedna kreće prezentacija Velikogoričkih mažoretkinja po školama i vrtićima na kojima će naše djevojčice predstaviti mažoret sport i djeliće svojih koreografija iz prošle, uspješne, sezone. Sve zainteresirane djevojčice i dječaci (od 4 godine nadalje) mogu nam se pridružiti i postati dio našeg tima. Kroz rad na treninzima naučit će osnovne i zahtjevne elemente sa štapom, pom ponima, batonflagom i mace-om, urbane plesne pokrete te elemente gimnastike i akrobatike – najavila je trenerica Lucija Bešlić.

Sve zainteresirane mogu se javiti na brojeve 095 901 1537 ili 091 570 7709.

mažoretkinje

Objava Velikogoričke mažoretkinje pripremaju se za Svjetsko prvenstvo koje će se krajem rujna održati u Zadru pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.