Prijava

Vaša prijava

FOTOREPORTAŽA Oldtimer show Turopolje 2023.: Više od 300 povijesnih vozila privuklo brojne Velikogoričane u Park F. Tuđmana

[]

oldtimer show

Oldtimer show Turopolje 2023. i više od 300 povijesnih automobila, traktora, džipova, kamiona, motora privukli su tisuće Velikogoričana u Park Franje Tuđmana u subotnje poslijepodne. Nakon uspješne lanjske prve izložbe i ovaj oldtimer show pokazao se kao pravi mamac za publiku željnu zanimljivih događanja.

Naravno u glavnoj ulozi bili su metalni ljepotani. Mogao se u središnjem goričkom parku tako vidjeti Fordov Model T, prvi serijski proizveden auto na svijetu, sjani kabrioleti, ulaštene jurilice stare trideset, četrdeset ili pedeset godina, pa i desetljećima starije.

Sijale su Mercedesove zvijezde, svima znani znakovi BMW-a, Audija, Opela, ali i oni koji su puno bliži ovim našim prostorima poput Zastave 101. U jednom dijelu bio je organiziran i pravi američki vojni kamp kao preslikan iz nekad popularne serije M.A.S.H., pun džipova i ostalih zelenih vojnih vozila.

Oldtimer klub Turopolje pripremio je bogat program. Uz izložbu “Bešte ljudi ide auto” Valantine Valjka, posjetitelji su mogli razgledati i prerađena tzv. tuning vozila i uživati u uličnom glazbenom festivalu na kojem je nastupio Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica, rock bendovi i mažoret timovi.

Udruga “Uzorne hrvatske seoske žene” organizirala je sajam poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina pa je to bila prilika za kupnju domaćih proizvoda lokalnih proizvođača.

OLDTIMER SHOW TUROPOLJE 2023. U FOTOGRAFIJAMA:

 

Oldtimer show ponudio je posjetiteljima i ovaj stotinu godina stari Ford

Sjajila se Mercedesova zvijezda na oldtimer showu

 

 

Objava FOTOREPORTAŽA Oldtimer show Turopolje 2023.: Više od 300 povijesnih vozila privuklo brojne Velikogoričane u Park F. Tuđmana pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.