Prijava

Vaša prijava

Ispunite anketni upitnik: Koliko ste zadovoljni prometnom infrastrukturom u Velikoj Gorici i što biste promijenili

[]

prometnom

Grad Velika Gorica i Fakultet prometnih znanosti zajednički provode anketu kako bi doznali koliko su Velikogoričani zadovoljni s prometnom infrastrukturom na području našeg grada.

Anketni upitnik osmišljen je kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe i želje u vezi s mobilnošću u Velikoj Gorici.

Upitnikom se prikupljaju podaci o ispitaniku kako bi se bolje razumjele demografske karakteristike sugrađana i sugrađanki te njihove specifične potrebe.

Dio istraživanja posvećen je navikama putovanja odnosno svakodnevnim rutinama i kretanjima po gradu. Istraživanje se želi saznati koje prometne opcije preferirate i koristite.

Velikogoričani će moći reći koliko su zadovoljni uslugom i predložiti poboljšanja mobilnosti u gradu – pojašnjavaju iz goričke gradske uprave.

Ovo je prilika da izrazite svoje zadovoljstvo trenutnim uslugama mobilnosti u Velikoj Gorici te podijelite svoje prijedloge za njihovo unaprjeđenje. Vaši odgovori će pomoći da se doznaju sve potrebne informacije o kretanju građana po gradu, koje prometne opcije korise te što smatraju ključnim za unaprjeđenje mobilnosti.

Anketni upitnik možete pronaći na poveznici i ispuniti ga anonimno.

Objava Ispunite anketni upitnik: Koliko ste zadovoljni prometnom infrastrukturom u Velikoj Gorici i što biste promijenili pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.