Prijava

Vaša prijava

Na pisti ZTC-a u subotu će se održati prvi HAKS Car Meet: Stižu vlasnici i ljubitelji brzih jurilica, ulaz je besplatan

[]

brzih

Ljubitelji brzih automobila okupit će se u subotu, 23. rujna na pisti Zrakoplovno-tehničkog centra od 11 do 18 sati na prvom HAKS Car Meetu.

Pista ZTC-a ima bogatu povijest automobilističkih utrka te će ponovno postati mjesto na kojem će se, pod kontroliranim i legalnim uvjetima, održavati događaji koji privlače zaljubljenike u sportske i skupocjene automobile.

Na događaju vas očekuje simulacija prevrtanja vozila u potpuno sigurnom okruženju, letački display policijskog helikoptera, predstavljanje najnovijih vozila Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) te brojna druga zanimljiva iznenađenja. Također, HAKS Car Meet pruža priliku svim zaljubljenicima u automobile da izlože svoje jedinstvene automobile. Za sve članove Hrvatskog auto i karting saveza osigurana su posebna mjesta i nezaboravno iskustvo, najavili su organizatori.

Za sudjelovanje na HAKS Car Meetu potrebno je ispuniti prijavni list koji možete pronaći na poveznici te ga poslati na mail haks@haks.hr.

Prijave su otvorene do 21. rujna do 12 sati, a izlaganje i ulaz su besplatni za sve.

HAKS Car Meet trebao se održati 22. srpnja, ali zbog velikog nevremena i šteta koje su nastale je otkazan. Umjesto ilegalnih utrka na parkiralištima trgovačkih centara, zaljubljenici u sportske automobile to će sada moći raditi na legalan način na ovoj stazi.

Objava Na pisti ZTC-a u subotu će se održati prvi HAKS Car Meet: Stižu vlasnici i ljubitelji brzih jurilica, ulaz je besplatan pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.