Prijava

Vaša prijava

Maloljetni dvojac pljačkao po Velikoj Gorici: Na meti su im bili kiosk u Svačićevoj, trgovine u Dobrilinoj i na Radićevu trgu

[]

pljačkao

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika koje sumnjiče da su pljačkali po Velikoj Gorici. Iz policije kažu da su počinili osam kaznenih djela razbojništva od kojih je jedan maloljetnik šest kaznenih djela počinio sam, dok su dva kaznena djela počinila zajedno.

Sumnja se da je jedan od osumnjičenih, od lipnja pa do rujna ove godine tri puta opljačkao kiosk u Ulici kralja Petra Svačića. Zaposlenicama je prijetio replikom Air soft pištolja i tražio da mu predaju novac.

U istom je razdoblju, policija sumnja, također uporabom replike Air soft pištolja dva puta opljačkao trgovinu u Ulici Jurja Dobrile gdje je također otuđio novac dok je jednom razbojništvo na isti način počinio u trgovini na Trgu Stjepana Radića.

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi 3346 eura.

Policija sumnja da je maloljetni dvojac u kolovozu na području Novog Zagreba, opljačkao trgovinu u Ulici Vajdin vijenac i u Ulici svetog Matej. I u ovim pljačkama koristili su repliku Air soft pištolja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni maloljetnici predani su pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Objava Maloljetni dvojac pljačkao po Velikoj Gorici: Na meti su im bili kiosk u Svačićevoj, trgovine u Dobrilinoj i na Radićevu trgu pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.