Prijava

Vaša prijava

Otvorene prijave za prvi Srednjoškolski kviz kup u Velikoj Gorici: Stiže poznati lovac iz Potjere Krešimir Sučević Međeral

[]

kviz kup

Hrvatski kviz savez uz podršku Grada Velike Gorice i AvanTuropolje organizira prvi Srednjoškolski kviz kup u našem gradu u kojem će se imati priliku natjecati ekipe iz velikogoričkih srednjih škola.

No ovo neće biti uobičajeni kviz kup jer u Veliku Goricu stiže poznati kvizaš, lovac iz Potjere i SuperpotjereKrešimir Sučević Međeral. Sučević će s mladim kvizašima podijeliti svoja iskustva, ali i iskušati njihovo opće znanje.

Ekipama će biti pročitano 30 pitanja koja će biti podijeljena na dva dijela, a kojima će se testirati njihovo dosadašnje školsko znanje i znanje iz popularne kulture. Članovi ekipa će svoje odgovore zapisivati na obrazac koji će predavati nakon svake runde, a točnost odgovora će na kraju odlučiti pobjednike.

S obzirom na to da se radi o kupu, prvi kviz će biti za početni poredak, a drugi kviz će biti finale u koji će ući 10 najboljih ekipa. Finalistima će biti pročitano još 10 pitanja, no zadatak će biti nešto teži jer će njihovo vrijeme za odgovore biti kraće nego u prvom kvizu.

Nagrade su osigurane za tri najbolje ekipe, no priprema se i tombola kako nitko s kviza ne bi otišao praznih ruku.

Srednjoškolski kviz kup će se održati u Maloj dvorani Srednjoškolskog centra 13. listopada u 12:30 sati, a za sudjelovanje je potrebna prijava. Ekipe do pet članova se mogu prijaviti preko obrasca koji možete pronaći na linku. Prijave traju do srijede, 11. listopada, stoga požurite i prijavite svoju ekipu!

Objava Otvorene prijave za prvi Srednjoškolski kviz kup u Velikoj Gorici: Stiže poznati lovac iz Potjere Krešimir Sučević Međeral pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.