Prijava

Vaša prijava

Važna obavijest vlasnicima kuja: Do kraja godine možete ih besplatno sterilizirati u dvije goričke veterinarske ambulante

[]

sterilizirati

Brojni su Velikogoričani iskoristili mogućnost besplatnog mikročipiranja i sterilizacije kujica. Kako su planirana sredstva već potrošena, a još uvijek postoji povećani interes za sterilizaciju kuja, iz gradske uprave javljaju kako su osigurali dodatna sredstva.

– Zbog povećanog interesa građana Grad Velika Gorica osigurao je dodatna sredstva za sterilizaciju kuja u iznosu od 110 eura. Veterinaru se trebate javiti najkasnije do 31. prosinca odnosno dok se novac ne potroši.

Pozivamo zainteresirane građane s područja Velike Gorice da se jave u Specijalističku ambulantu za male životinje „Ava“, Školska 47 ili u Veterinarsku stanicu Velika Gorica, Sisačka 39 – poručili su iz gradske uprave.

Objava Važna obavijest vlasnicima kuja: Do kraja godine možete ih besplatno sterilizirati u dvije goričke veterinarske ambulante pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.