Prijava

Vaša prijava

Mrak na ulicama Velike Gorice i okolnih mjesta: Javna rasvjeta ne radi, HEP otklanja kvar, pješaci i vozači trebaju biti pojačano oprezni u prometu

[]

Ulice Velike Gorice i okolnih mjesta su u mraku. Javna rasvjeta u našem gradu ne radi. Na telefonskom broju velikogoričke Elektre, na kojem se prijavljuju kvarovi, nemoguće je nekoga dobiti, pa zasad nema službenih informacija o razlozima mraka.

S druge strane javio nam se gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar od kojeg smo doznali da je riječ o kvaru kojeg HEP otklanja.

Teško je reći do kada će mrak trajati, a svi koji moraju na goričke ulice, bilo da se radi o vozačima ili pješacima trebaju biti dodatno pažljivi.

Tijekom ponedjeljka bilo je vidljivo da nešto ne štima s javnom rasvjetom u Velikoj Gorici i okolici budući je na više mjesta ta rasvjeta bila uključena bez obzira što je bio dan. Čini se da se već tada nešto pokvarilo…

Objava Mrak na ulicama Velike Gorice i okolnih mjesta: Javna rasvjeta ne radi, HEP otklanja kvar, pješaci i vozači trebaju biti pojačano oprezni u prometu pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.