Prijava

Vaša prijava

U frontalnom sudaru kod Velike Gorice ozlijeđene četiri osobe, među njima i dvoje djece: Nesreću skrivila 26-godišnja vozačica

[]

četiri osobe

U prometnoj nesreći koja se u petak dogodila na cesti od Velike Gorice prema Starom Čiču, ozlijeđene su četiri osobe, a među njima i dvoje djece. Nesreću je skrivila 26-godišnja vozačica, izvijestila je policija. Podsjetimo, nesreća se dogodila oko 8.20 sati. Vozačica (26) je upravljala osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom D30 na području Velike Gorice u smjeru sjeverozapada.

Dolaskom do Velikogoričke ulice, vozačica se nije kretala sredinom obilježene prometne trake, već je prešla vozilom na traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, a zatim naletjela na teretno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen maloljetni putnik u osobnom automobilu te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Također, teške ozljede je zadobio i vozač teretnog vozila kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, dok su lakše ozlijeđeni 26-godišnja vozačica i  još jedna maloljetna osoba koja se nalazila u svojstvu putnika u osobnom automobilu zagrebačkih registarskih oznaka, rekli su iz policije.

Objava U frontalnom sudaru kod Velike Gorice ozlijeđene četiri osobe, među njima i dvoje djece: Nesreću skrivila 26-godišnja vozačica pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.