Prijava

Vaša prijava

Tjedna prognoza vremena: Danas ugodno bez padalina, već sutra slijedi kiša, a onda se temperature spuštaju i ispod ništice…

[]

velika gorica danas

Tjedna prognoza vremena za šire zagrebačko i velikogoričko područje je raznolika. Danas će biti ugodno, no već sutra slijedi promjena vremena s kišom. A onda dolaze i niske temperature, stoji u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Evo prognoze za danas:

Djelomice sunčano, u drugom dijelu dana s promjenjivom naoblakom, u noći na utorak povremeno kiša. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Najniža temperatura od 1 do 4 najviša dnevna oko 12°C.

Utorak će u našem kraju obilježiti kiša koja će sigurno padati do ranih popodnevnih sati. Temperatura zraka će, u odnosu na ponedjeljak, pasti za nekoliko stupnjeva.

Srijeda još malo hladnija, a u noći na četvrtak temperature padaju ispod ništice. Tko će se spremati u školu ili na posao u četvrtak ujutro morat će se dobro odjenuti – zimska jakna, kaput, šal, kapa i rukavice dobro će doći svima. Hladno će biti i tijekom dana.

Petak ujutro će također obilježiti temperature ispod ništice, no tijekom dana zrak bi se trebao “zagrijati“ na devet stupnjeva. Subota bi čak mogla biti i stupanj toplija.

Osim u utorak padalina ne bi trebalo biti. Nebo će biti tmurno u utorak i srijedu, pa ponovno u subotu. U četvrtak i petak bit će i dosta sunčanih razdoblja, pokazuje tjedna prognoza.

Snijeg se u našim krajevima sljedeći tjedan, barem zasad, ne nazire.

Objava Tjedna prognoza vremena: Danas ugodno bez padalina, već sutra slijedi kiša, a onda se temperature spuštaju i ispod ništice… pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.