Prijava

Vaša prijava

U Velikoj Gorici uhićen policajac i diler droge: U automobilu pronađeno više od 77 kilograma marihuane

[]

marihuane

U automobilu na području Velike Gorice policija je pronašla više od 77 kilograma marihuane. Uhićena su dvojica osumnjičenika, od kojih je jedan policajac, te su predani pritvorskom nadzorniku, izvijestili su iz Ravnateljstva policije MUP-a.

Službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Služba Zagreb, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, inače policajcem, i 41-godišnjakom, osumnjičenima za kazneno djelo „neovlaštene proizvodnje i prometa drogama“.

Dvojica osumnjičenika su po prethodnom dogovoru nabavljali marihuanu s ciljem daljnje preprodaje i ostvarivanja nezakonite imovinske koristi, a sredinom studenoga ove godine policija je zatekla osumnjičenike s drogom na području Velike Gorice u vozilima kojima se koriste.

Na temelju naloga suda obavljena je pretraga vozila kojim se koristio 37-godišnjak, te je u vozilu pronađeno više PVC vrećica ispunjenih marihuanom, ukupne težine 77.340 grama.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava protiv njih dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

– S obzirom da je osumnjičeni 37-godišnjak ujedno i policijski službenik, isti je rješenjem načelnika Policijske uprave virovitičko-podravske udaljen iz službe te će se protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka – rekli su iz Ravnateljstva policije.

Objava U Velikoj Gorici uhićen policajac i diler droge: U automobilu pronađeno više od 77 kilograma marihuane pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.