Prijava

Vaša prijava

Danas ne izlazite bez kape, šala i rukavica: Jutros smo u solidnom minusu, bilo je i -6 °C, pripazite u prometu zbog magle

[]

led staklo

Velika Gorica i Zagreb probudili su se u minusu. U 6 sati izmjereno je -6 stupnjeva Celzijevih, pa ne izlazite iz domova bez kape, šala, rukavica… Pripremite se i na struganje automobilskih prozora zbog nakupljenog leda.

DHMZ je također za ovo jutro objavio žuti meteoalarm za naše područje zbog magle.

Evo teksta upozorenja:

Lokalno smanjena vidljivost zbog guste magle. Vidljivost  manja od 200 m.
BUDITE NA OPREZU zbog rasprostranjene, lokalno guste magle. Moguć je izraženiji utjecaj na svakodnevne vanjske aktivnosti. Moguć je prekid rada zračnih luka te kašnjenja kao i otežano prometovanje uslijed izrazito smanjenje vidljivosti zbog čega putovanja mogu potrajati dulje od uobičajenog.

Evo i prognoze za ponedjeljak:

U prvom dijelu dana uglavnom sunčano, na širem području grada ponegdje i maglovito, a potom porast naoblake. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura oko 2 °C.

Čeka nas, dakle, lijep dan, ali i dan u kojem će biti vrlo hladno.

Utorak, pak, donosi nove oborine. Pretežno oblačno, od sredine dana povremeno s kišom. Vjetar većinom slab. Najniža temperatura zraka oko -1, a najviša od 3 do 5 °C. I sutra ujutro budimo se u minusu, ali ne velikom kao jutros…

 

Objava Danas ne izlazite bez kape, šala i rukavica: Jutros smo u solidnom minusu, bilo je i -6 °C, pripazite u prometu zbog magle pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.