Prijava

Vaša prijava

Kakvo nas vrijeme očekuje: Imat ćemo proljeće do Silvestrova, a posljednji dan ove 2023. godine bit će kišovit i vjetrovit

[]

tudjmanac

S Božićem kao da je stiglo proljeće u naše krajeve. Takve bitno više temperature zraka od prosjeka za ovaj dio godine možemo očekivati do kraja ovog tjedna. No, posljednji dan 2023. godine, u nedjelju, očekuje nas promjena, najavljuju prognoze Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Evo prognoze za danas:

Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u okolnom gorju na udare i jak. Najniža temperatura zraka između 4 i 7, a najviša dnevna od 14 do 16 °C.

Temperature zraka u minusu ne bismo trebali vidjeti do kraja ove godine. Čak niti taj posljednji dan, kada se očekuje promjena vremena, temperature na širem zagrebačkom i velikogoričkom području ne bi trebale pasti ispod ništice.

Srijedu će obilježiti dosta sunčanog vremena s temperaturama od 4 do 11 sutpnjeva Celzijevih.

U četvrtak će biti nešto više oblaka, ali i nešto viša temperatura zraka. Najviša dnevna temperatura trebala bi doseći 15 stupnjeva.

U petak će oblaka biti još više, a temperatura će se kretati od 4 do 12 stupnjeva.

Veći dio subote bit će sličan petku, s najvišom temperaturom zraka od 13 stupnjeva. No, popodne i navečer će početi izraženija naoblaka.

Nedjelja, posljednji dan ove 2023. godine, trebala bi, posebno u popodnevnim satima, obilježiti kiša, koja će povremeno biti i vrlo jaka. Jači će biti i vjetar. Temperature zraka bit će najviše ujutro, očekuje se osam stupnjeva, dok će tijekom dana pasti za nekoliko stupnjeva.

Objava Kakvo nas vrijeme očekuje: Imat ćemo proljeće do Silvestrova, a posljednji dan ove 2023. godine bit će kišovit i vjetrovit pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.