Prijava

Vaša prijava

Strava u Velikoj Gorici: Zločin se dogodio u trgovini preko puta gradskog groblja, a prethodila mu je krvava potjera muškarca za ženom

[]

Otkrivaju se detalji stravičnog prijepodneva u Velikoj Gorici. Muškarac je ubio ženu u trgovini (vjerojatno cvjećarnici) u Zagrebačkoj ulici, preko puta starog ulaza na Gradsko groblje. Na terenu je više vozila Hitne pomoći, a čitavo područje je blokirano jer traje potraga za ubojicom.

Za ubojicom tragaju i sepcijalci.

– Bio sam na groblju kada sam začuo sporadične pucnjeve. Vrlo brzo su nas djelatnici groblja upozorili da napustimo to mjesto budući se nalazi točno preko puta lokacije gdje se, kako se čini, dogodilo ubojstvo – prepričao je za Goricu.info jedan Velikogoričan koji je obilazio grob svoje majke baš u vrijeme zločina.

24sata objavio je izjavu susjede koja živi blizu kuće u kojoj se dogodio zločin:

– Sve je počelo jutros. Natjeravao ju je s puškom po kući, pucao je u nju, čuli su se povici. Ona je ležala ranjena u dvorištu. Brzo su stigli specijalci koji su okružili kuću.

I policija je službeno potvrdila kako je jutros oko 10 sati došlo do pucnjave u trgovini u Zagrebačkoj ulici u Velikoj Gorici.

24sata objavljuje i još jedno svjedočanstvo susjede:

– Čula sam ženu kako trči, to je moja susjeda. Čula sam je kako vrišti. Izašla sam i mislila da se nešto dogodilo. Potrčala sam i vikala joj što se dogodilo. Ona je utrčala u cvjećarnu i vikala da će je ubiti. Okrenula sam se, vidjela sam njegog muža kako u čarapama i gaćama hoda. Mislila sam da ima štap. Krenula sam doma da zovem hitnu i policiju. Čula sam pucnjeve. Opet smo zvali hitnu. Svi smo se povukli u kuću jer je interventna i hitna ispred. Zaključali smo se. Bojim se izaći iz kuće…

Policija upozorava ljude da ne izlaze iz kuća budući potraga za ubojicom još uvijek traje.

Objava Strava u Velikoj Gorici: Zločin se dogodio u trgovini preko puta gradskog groblja, a prethodila mu je krvava potjera muškarca za ženom pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.